Sa velikim zadovoljstvom dijelimo lijepe novosti o kojima se govori već od prvih septembarskih dana u “plesnim krugovima”, a zbog kojih su se plesni takmičari vrijedno pripremali u plesnim salama širom Crne Gore. 

Najavljujemo takmičenje plesa, drugo po redu koje je pod okriljem Plesnog saveza Crne Gore  – “KUP CRNE GORE u savremenim plesovima 2023.”  Takmičenje će se održati u sportskoj dvorani “Bemax Arena” u Podgorici, 10.12.2023. godine, sa početkom u 09:30h.

 

                                                                                                                                         

 

Organizacija ovog prestižnog takmičenja za crnogorske plesače povjerena je plesnom klubu “Sonrisa”, čije je sjedište u Podgorici, a djeluje u više gradova Crne Gore.

 

                                                                                                                                             

 

Prijave su otvorene i pozivaju se  plesni klubovi Crne Gore da svoje takmičare prijave najdalje do 04.12. kada se prijavljivanje takmičara zatvara.  Pravo učešća imaju svi takmičari koji dolaze iz licenciranih klubova PSCG, sve uzrasne i takmičarske kategorije, kao i svi stilovi definisani Takmičarskim pravilnikom PSCG.

Prema preliminarnim i nezvaničnim  informacijama, na takmičenju će se predstaviti preko 1000 takmičara, iz 18 licenciranih klubova PSCG.

 

                                                                                                                                       

 

Takmičenje će suditi nacionalne i internacionalne sudije PSCG.

Za kraj takmičarskog dana, biće upriličeno GALA VEČE, na kojem će se proglasiti i vrijedno nagraditi takmičari koji su se najbolje predstavili.

 

                                                                                                       

 

Zadovoljstvo nam je da istaknemo da će i tribine Bemax Arene biti otvorene za posjetioce tokom cijelog dana takmičenja. Cijena ulanice iznosiće 4 evra. Ulaznice se mogu rezervisati pozivom na kontakt telefon 068/246-700.

Očekujemo nezaboravno i uspješno takmičenje i plesni spektakl koji  nećete imati priliku da vidite svaki dan.  U isčekivanju plesnog spektakla  koristimo priliku da vas pozovemo  da sa nama podijelite ovaj važan dan, podržite plesače, da zajedno podijelimo plesne uspjehe i radosti zbog ostvarenih rezultata.

 

 

Sportski pozdrav,

Plesni savez Crne Gore