Dragi pratioci plesne scene u Crnoj Gori, mjesec decembar će biti ispunjen plesnim događajima.

Drugo takmičenje po važnosti, KVALIFIKACIONO TAKMIČENJE U SAVREMENIM PLESOVIMA 2022, koje se održava  pod okriljem PSCG, povjereno je PK “Royal” iz Nikšića. Takmičenje će se održati u BEMAX ARENI, 11. 12. (nedjelja), sa početkom u jutarnjim satima.

Ako je suditi po dosadašnjim informacijama, na takmičenju će svoje snage odmjeravati oko 15 licenciranih plesnih klubova u velikom broju plesnih disciplina i svim uzrasnim kategorijama. Prijave traju do 04. decembra i pravo učešća imaju svi licencirani plesni takmičari, koji dolaze iz licenciranih klubova PSCG. Obradovaćemo i širu javnost informacijom da će sa tribina Bemax Arene moći da bodre svoje favorite.

Kvalifikaciono takmičenje u savremenim plesovima je jedan u nizu onih o kojima ćemo vas informisati narednih dana. Upućujemo poziv plesnim klubovima koji nisu dio PSCG, da se pridruže nacionalnom savezu. To je način da njihovi plesači/polaznici postanu i budu prepoznati kao plesni sportisti, ostvaruju značajne rezultate u plesnim susretima velikog broja klubova, kao što je predstojeće takmičenje.

PSCG želi PK “Royal”  uspješnu organizaciju takmičenja.

Plesnim klubovima i plesnim sportistima  puno uspjeha na plesnom podijumu.